skip to Main Content

Lerum (Roteberget)

Förskolan som är grundad 1975 ligger centralt i Lerum, naturskönt belägen högst uppe på Kring Alles väg, och bedrivs numera i föreningsform. Det stora trähuset har en gammaldags charm och de många och stora fönstren gör det ljust och trivsamt för barnen att vistas i. Även ute är det en härlig miljö med en stor skogstomt med träd och bergknallar att klättra i. Det finns även en stor yta med cykelbana, sandlåda, gungor, klätterställning och lekstuga.

Lerum har ca 40 barn fördelade på tre avdelningar. Stjärnan småbarnsavdelning, Månen mellanbarn och på Solen går de stora barnen.

Gråbo (Villa Montessori)

Förskolan finns sedan 1983 i ett rymlig villa med tillhörande stor trädgård, i utkanten av Gråbo. I trädgården finns massor med klätterträd och olika gömställen.

Vi har en stor, 300 år gammal, liggande ek samt piltunnel, berså, kojor, knotiga klättertallar samt mer vanliga lekredskap som lekstuga med rutschkanor och gungor till både stora och små.

Gråbo har ca 40 barn fördelade på tre avdelningar. Lilla villan småbarnsavdelning, Pluto mellanbarn och på Jupiter går de stora barnen.

Back To Top